Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
M.S.K
M.S.K

ONUN

Yorum

ONUN

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

676

Okunma

ONUN


Sevgiymiş gönlünü seç.
Geç bunları serdar geç.
Tut ucundan yüreğinin.
Tutta kendinden geç.

Var olmak mı?Bu ne latife.
Olmasın hiç birşey yanında saf ile.
Sen varını bil az ile.
Geri kalan herşey nafile.

Gör sonunu heşeyin.
Bak kime gidiyor sevdiğin.
Elini tutmak boşuna.
Herşey Onun sevdiğin.
Msk

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Onun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ONUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
8.6.2016 17:22:55
5 puan verdi

BU GÜZEL DİZELERİ YAZDIRAN MERT YÜREK SESİNİZ HİÇ EKSİLMESİN.
Kutlu dileklerimle.
Çok Beğendim.
…………………. Saygı ve Selamlar…
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL