Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
GorkemBaran
GorkemBaran

Thantos Duy Sesimi?

Yorum

Thantos Duy Sesimi?

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1074

Okunma

Thantos Duy Sesimi?

Bir insan en güzel renkleri ölürken görebilir
İnsan ölürken tırnakları etine sararır
Tanrının parmakları yok neden bu kadar siyah
Çok düşünme kafayı yiyeceksin!

Ellerimi tuttu bende o zaman mavi bir gökyüzüne hamile şiirler yazacağım
Mavi bir gökyüzünün sonu siyahtır!
Ben ölmeden önce geride bırakacağım, temizleyeceğim tek şey silahtır.

Gelecekten intikam almak için geçmişin göz altı torbalarını morartın.

Geçmişe vurdukça gelecekteki kendini şımart.

Ve en çok ellerim üşür
En çok insan ölürken parmak uçlarından başlar soğuk
Evet ben öldüm!

Peki kalbim atıyor bu imkansız?
Bu benim elimde değil şartlar bazen gerektirir hutbelerde okunan olmayacak duaları
Hepimiz birlikte kafama sıktık, ne yazık ki ölemedim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Thantos duy sesimi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Thantos duy sesimi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Thantos Duy Sesimi? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat AYDIN.
Murat AYDIN., @murat-aydin
29.5.2016 18:03:14
Arafta kalınan duygular sanki....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL