Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Talat Özgen
Talat Özgen

Yaz Çiz Sil Yaşa Yaşat...

Yorum

Yaz Çiz Sil Yaşa Yaşat...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

812

Okunma

Yaz Çiz Sil Yaşa Yaşat...

Yaz Çiz Sil Yaşa Yaşat...

ömür çok kısa
ölüm her an kapıda
hayat süprizlerle dolu
sen en büyüğü olsan
ne kaybedersin acaba
sevilmekten gayrı
ne varsa güzellik adına...

aslında senin elinde
keşf etmek kendini
eşelemek hücre hücre
milim milim santim santim
göreceksin ki o zaman
ne mücevverler var sende
hiç ummadığın bilemediğin...

ama ne yazık ki çok yazık
kaybetmişliğin en acısı
yetmiyormuş gibi sanki
hayatın tuzu biberi
yaşarken göç etmek
acaba neyin zaruriyeti
neyin mecburiyeti...

yaz çiz sil yaşa yaşat
müsaade et etme
ne fark eder
senin bir parçansa eğer
göreceksin ki o an
güzelliğin en güzelini
diyemiyecek kadar yeter...

(Berlin,24.05.2016)

Talat Özgen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaz çiz sil yaşa yaşat... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz çiz sil yaşa yaşat... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaz Çiz Sil Yaşa Yaşat... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL