Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
MUSTAFA KOÇYİĞİT
MUSTAFA KOÇYİĞİT

YAZAN BÖYLE YAZMIŞ

Yorum

YAZAN BÖYLE YAZMIŞ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1167

Okunma

YAZAN BÖYLE YAZMIŞ


İnsanım; böylesine kelama alışığım!
Kader hiç bilmem belki boş yaşadım,
Dünyada ikbalim iyi görmem bilirim,
Kaderi yazan böyle yazmış alışığım.

Olaydım maşuğun kapısında ikram,
Her öğün sofrasında yediği lokmam,
Sevenlere söyle sevdiğine ilk ihram,
Selam yazana yazmış yâre ihtiram.

İnsandır bir kelime ile doğar âleme,
Aşkın peşine koşar, erince aklıselime!
İhtiramı ile yetişir maşuğum elime,
Yazmış böyle aşkı yazan insanoğluna.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yazan böyle yazmış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazan böyle yazmış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZAN BÖYLE YAZMIŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL