Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
qülcan81
qülcan81

Bana Yol Verin

Yorum

Bana Yol Verin

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1075

Okunma

Bana Yol Verin

Bana Yol Verin

Kolay değil işte öyle
Dürüst olmak
Hissettiğini dile vurmak…

Her babayiğidin harcı değil
Yalansız,
Riyasız,
Yüreği dilinde olmak.

Kandırmak
Mış gibi yapmak
Günümüzün kara lekesi.
Suç bastırmak için çıkıyor herkesin sesi.
Hepimizin var,
Yüzünde bir maskesi
Er geç düşecek
Kel başın takkesi.

Biraz sessizlik dostlar,
Bana bir kulak verin
Dürüstüm diyen varsa,
Bir adım öne gelin.
Yanılıyorsam eğer,
Bir yol gösterin.
Yook Susacaksanız da,
Bana yol verin.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bana yol verin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana yol verin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Yol Verin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.5.2016 23:22:18
5 puan verdi
Şiirinizdeki düşünüş tesbitler ve anlatım yerinde görüşler.
Gönlüne sağlık.
Kutlarım.
Beğendim.
................................................. Selam ve saygılar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL