Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ALİ TÜRKOĞLU
ALİ TÜRKOĞLU

Aşk Bize Küstü

Yorum

Aşk Bize Küstü

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1203

Okunma

Aşk Bize Küstü

Aşk Bize Küstü

Ne silebilirsin yaşananları

Ne de geride bırakabilirsin

Yaşanmış ve bitmiştir

Hepsi o kadar yazıldı çizildi yaşandı

Ve söylenen aşk cümlelerinin tarihi geçti

Geriye gözyaşları

İncitici kalp ağrıları kaldı unutulmayan

Yüreğimde ağır imtihan

Dilimde inceden bir küfür

Uykuda mı gelecek ölüm

Seni seviyorum dediğin o dün

Hepsi geride kaldı neyleyim



Sonrası artık yok

Aşk bize küstü

Bizse hayata

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aşk bize küstü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk bize küstü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk Bize Küstü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
5.4.2016 09:10:27
5 puan verdi

Taktir edilecek gönül sesi.
Beğendim…
....................................... Saygı ve Selamlar...
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
29.3.2016 18:47:37
''Madem uyku yarı ölüm canıma gecedir kast eden''..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL