Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Necdet EREM
Necdet EREM

Klasik Terörist

Yorum

Klasik Terörist

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

973

Okunma

Klasik Terörist

Klasik Terörist

Hakkın, haklının ve halkının düşmanı HAKLI OLAMAZ.
Allah af eder diye, haramlardan korunmaz.
Devlet affeder diye, can yakmaktan sakınmaz.
Oturup sohbet etsen, adaletten ayrılmaz.

İşte sana klasik, bir terörist portresi.
Yılan gibi kıvrılır, hali akrepten sinsi.
Canavar ruhlu katil, bilinmez kimin nesi.

Necdet EREM

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Klasik terörist Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Klasik terörist şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Klasik Terörist şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
25.3.2016 19:47:58
Fazlasıyla sinsi..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL