Eğer son birkaç yılda önemli bir fikrinizi değiştirip yenisini edinemediyseniz hemen nabzınızı kontrol edin.ölmüş olabilirsiniz.. g.burgess

Şii Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şii" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şii ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şii" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şii ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.


suya değen ay ışığı gibi
sevinç yağmuru gibi

...
Devamını oku »
IŞIK ENERJİSİ...




...
Devamını oku »
yağmurdan şiir çalsın kalemimiz,

gelişine bir ,gidişine iki söylesin dillerimiz


...
Devamını oku »
''Yine yolumuz kesişir mi?''
Diyerek sessiz bekleşmeler duraklarda
Yolunu kaybedip indin mi hiç
Tanımadığın şehir ve sokaklarda.


...
Devamını oku »

YAĞMURDAKİ MASAL...



...
Devamını oku »


bir tahta varil'de sallanmak isteyenleri anlamıyorum
bir tahterevalli de ya da

...
Devamını oku »
Islak bir kibrit çöpüyüm ellerinde
Ateşi görmen için
Kurutman lazım havayı
Üfle!

...
Devamını oku »
Bembeyaz.
İçinde yine aşkımı görebileceğin bir şiir.
Gözlerimde okuduğun her kelimenin karşılığının olduğu,
Kalp atışlarımda fark ettiğin her şeyi bulabileceğin bir şiir.
Sesimdeki titremeden anladığın heyecanımı,

...
Devamını oku »
Gözbebekleri bir kara delik misali.
Güneşten bana bazen fotonlar vursun,
Galaksilerde bahar, astronot hayali.

Semayı göremeyen nasıl bilir Allah'ı,

...
Devamını oku »

İlk 1557 1558 1559 1560 1561
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL