Gerçeğe yardım ediniz. gerçek size yardım etmekte gecikmeyecektir. h. newman

Sever Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sever" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sever ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sever" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sever ile ilgili " 2389 " şiir aşağıdadır.
Bütün çirkinler benim.
Süslü Kadınlar sizin
En sade olan benim
Tüm güzel düşler sizin
Karabasanlar benim.

...
Devamını oku »
Çünkü benim ne seni unutabilmeye
Nede seni yeniden sevebilmeye
Gücüm var artık

Git yeni insanlarla ol

...
Devamını oku »
Her damlasında biraz gitsin diye.
Aslında her damlada sen,sen varsın diye.
Emir verdim yüreğime,
Seni sonsuza kadar unutsun diye.
Hasreti yazdım gönül defterime.

...
Devamını oku »
Kabuk bağlamış yaraya inat nefes almayı,
Karanlığa inat,
Bir mum ışığında yaşamayı öğrendim .
Öğrenemediğim tek bir şey vardı;
Unutulduğumu bile bile

...
Devamını oku »
aşk olsan beni yine severmisin beni
ama ben seni tüm kalbimle sevdim
sen sevmesende beni ben seni
karşılıksız sevdim yine severmisin beni
hayata bir allahı birde seni sevdim bu koca dünyada

...
Devamını oku »
Ucu dantelli mendilleri
Okulum olsa kimbilir
Belki severdim

Sevmek isterdim

...
Devamını oku »

İlk 230 231 232 233 234 235 236 237 238 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL