Gerçek keşif yeni topraklar bulmakla değil, yeni bir gözle bakmakla ilgilidir. marcel proust

Ölüm Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ölüm" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ölüm ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ölüm" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ölüm ile ilgili " 9331 " şiir aşağıdadır.
Onların elleri tutmamıştı daha ellerini bir genç kızın, bir genç kadının. Ama onlar, biliyorlardı nasıl gidilir ölüme gülerek halk için,baharında üstelik hayatın. Şafak ha söktü,ha sökecekti. Çocuklar uyanacaktı uykularından.Kalkmamıştı daha yeşil çimlerin üzerindeki ıslak serinliği sabahın. Hani zaman durmuştu ya geceleyin.

Postallarının bağını bile bağlatmadılar cellatlar. Gençtiler,sizlerden hepinizden daha çok seviyorlardı hayatı. Sizlerin,hepinizin sevdiği kadar en az. Daha
uyanmamıştınız uykularınızdan. Elleri,kolları bağlı olarak getirildiklerinde ılık bir mayıs sabahı avluya. Gözlerinde korku yoktu onların. Fakat titriyordu elleri ayakları cellatların.

...
Devamını oku »
Hayatta demiştim.
Kaç Peygamber, Veli gelmişse
Kaç Kur'an ehli evliya varsa demiş:
Dört diriliş vardır hayatta;
Ölüm dediğin bir eşik

...
Devamını oku »
Cıvıl cıvıl gülerken gözbebeklerin
Karanlıklar sardımı her yanını?
En sevdiğin kelimeler yerine
Sövgüler döküldü mü dudaklarından?
Peki ya…

...
Devamını oku »
O gün
Göz göze geleceğiz Ölüm ile
Sessizce onaylayacak gitme vaktini
Gözlerim yavaşça kapanacak

...
Devamını oku »
herşey o kadar acı veriyor ki
neden sanki yaşamak bilemiyorum,anlayamıyorum artık.
Ben çok sevdimsevildim...
Neden allah'ım neden yarimin bu acısı neden...
Ben mutlu olmayı bile istemedim hayattan

...
Devamını oku »
Hayatta iken bana saygı duymayanlar
Gelip de cenazeme saygı duymasınlar
Yaşarken, üzüldüğüm anlarda
Bu halime sevinen kimseler
Ben ölünce de sevinsinler

...
Devamını oku »
güneş çekilir önce
ne ay kalır
ne deniz

ne dağ alır

...
Devamını oku »
Saatler dem vurmuş ayrılığa
Yine yoksun yanımda
Ve ben
Seni yokluğunda sever oldum biraz da.
Her geçen saniye

...
Devamını oku »
A…..?
Alışkanlıktır (Ya da hatırlamak)

De Ja Vu


...
Devamını oku »
Gönlümün dar ağacında, ölüme terk anılar
Boynu bükük gençliğim,bu günah şehrinde kanar
Gönlümün sahralarında, su misali hasret çağlar

Kıyamadığım saçlarına yıldızlar döküldüğünde

...
Devamını oku »

İlk 706 707 708 709 710 711 712 713 714 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL