Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein [Paylaş]
E-mail: Şifre: Facebook ile bağlan Üye ol | Şifremi Unuttum
Türkiye Şiir Platformu
ANASAYFA ŞİİRLER Edebiyat Defteri YAZILAR Edebiyat Defteri FORUM Edebiyat Defteri ETKİNLİKLER Edebiyat Defteri NEDİR? Edebiyat Defteri Kitap KİTAP  Edebiyat Defteri Tv TİVİ Edebiyat Defteri Sesli Şiirler MÜZİK Edebiyat Defteri BLOG Edebiyat Defteri Atölyeler ATÖLYE  Edebiyat Defteri BİCÜMLE Edebiyat Defteri ARAMA Edebiyat Defteri İLETİŞİM



Kitap Ara:
Kitap Kişi
1001 Kitap Yayınları

1001 Kitap Yayınları

• 1001 Kitap Yayınları Kitapları | • 1001 Kitap Yayınları İletişim Bilgileri | • 1001 Kitap Yayınları Hakkında Bilgi
Sitemizde 1001 Kitap Yayınları isimli yayınevine ait Toplam 8 kitap bulunuyor.



"1001 Kitap Yayınları" hakkında
henüz bilgi girişi yapılmamış..



Son Yayınlanan Kitapları
Mario Puzo

1001 Kitap Yayınları

Sicilyalı, Mario Puzo’nun eserleri içinde bir köşe taşıdır. Bu kitapta; cinayetin, adaletin ve ihanetin romantik ve unutulmaz öyküsünü bulacaksınız. “Michael Corleone’nin Sicilya’daki sürgün hayatı sona ermek üzeredir. Fakat Baba’sının talimatlarına göre Salvatore Guiliano adlı genç adamı da—eğer bulabilirse—yanında götürecektir. Bu vahşi ve yabancı topraklarda, ihanetlerin ortasında, Micha..»»
David Rose

1001 Kitap Yayınları

Küba`daki 600 tutuklu yasal bir kara delikte tutulmaktaydı. Onlar, Bush Yönetiminin iddia ettiği gibi El-Kaide`nin en azılı militanları mıydılar? Binlerce masum Amerikalıyı katletmek için yapılan planların acımasız sorumluları mıydılar? Onların hala devam eden esir hayatları, daha çok katliamın gerçekleşmesini önleyerek ve paha biçilmez istihbarat hazinesi sağlayarak gerçekten teröre karşı yürü..»»

Jeff Povey

1001 Kitap Yayınları

Kahramanımız kendisine sadece seri katillerden oluşan bir kulübün içinde bulur. Amacı bir seri katil olmak değildir, en azından teknik olarak. Kulüp üyelerini teker teker öldürmek için müthiş bir plan yapar. Planı mükemmel bir biçimde işlemektedir. Ta ki, seri katiller, kulüp üyelerinin azalmaya başladığını fark edinceye kadar... Seri Katiller Kulübü, son dönemde sayıları gittikçe artan seri kat..»»
Thomas P. M. Barnett

1001 Kitap Yayınları

Bush Yönetimi`nin Büyük Patlama stratejisi, Ortadoğu üzerinde uygulanmaya devam ederken, Türkiye dışında başka hiçbir ülke böyle büyük bir tehlike ya da fırsat ile karşı karşıya değil, çünkü başka hiçbir ülke, İslam dünyasına modernliğin, çoğulculuğun içerik bakımından İslami olan bir ülkede nasıl gelişebileceğini göstererek daha yapıcı veya yıkıcı bir rol oynayamaz.

Türklerin bu öncü rolü..»»

Mario Puzo

1001 Kitap Yayınları

Sicilyalı, Mario Puzo`nun eserleri içinde bir köşe taşıdır. Bu kitapta; cinayetin, adaletin ve ihanetin romantik ve unutulmaz öyküsünü bulacaksınız.

"Michael Corleone`nin Sicilya`daki sürgünü sona eriyor. Fakat Baba`sının talimatlarına göre Salvatore Guiliano adlı genç adamı da, -eğer bulabilirse- yanında götürecektir. Bu vahşi ve yabancı topraklarda, ihanetlerin ortasında Michael, onu sar..»»

Thomas P. M. Barnett

1001 Kitap Yayınları

Amerikalılar, şimdiye kadar yaşadığımız 11 Eylül ve iki büyük savaş sonunda, ABD ölçüsünde başka büyük bir gücün olmadığını anlamış bulunuyorlar. Ayrıca dünyanın gerçekten ne olduğunu görmeye başlıyoruz: Küreselleşmenin İşleyen Merkez`ine kendilerini aktif bir şekilde entegre etmiş toplumlar ile küreselleşmeye Entegre Olmamış Boşluk`un tuzağına düşmüş olanlar -yani büyük oranda küresel ekonomiy..»»

Mario Puzo

1001 Kitap Yayınları

Büyük savaşın acımasızlaştırdığı ve sertleştirdiği Walter Mosca, Amerika`ya döndüğünde tamamen değişmişti. Ancak vatanına döner dönmez düşmanın topraklarına, etrafındaki dünyanın acımasızlığını ve öfkesini olduğu gibi kabul eden kadının yanma geri dönmesi gerektiğini biliyordu. Savaşın etkilerinin her yerde görüldüğü Almanya`da Amerikan sigaralarıyla herşeyi satın almak mümkündü. Mosca ve Hella..»»

Mario Puzo

1001 Kitap Yayınları

Alexander, "Biz bir aileyiz" dedi çocuklarına. "Bir ailenin sadakatli her şeyden ve herkesten önce gelmelidir. Birbirimizden haberdar olmalı, birbirimizi korumalı ve en önemlisi de birbirimize bağlı olmalıyız. Çünkü eğer bu sorumluluğu şerefimizle yerine getirirsek, asla mağlup olmayız ama eğer bu sadakat konusunda bir an bile tereddüt edersek, her beraber mahvoluruz..."

Aile nedir? Mario..»»

Sitemizde daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çerez kullanılmaktadır.
Kapat Çerez Politikamız