Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Reşat Nuri Güntekin

0/5
0 kişi
0
Okunma
0
Beğeni
0
İnceleme
Tanıtım Yazısı
1920-1950 yılları arasında, Yeni Türk Edebiyatımızın en önemli romanlarını vermiş, hikaye, oyun alanlarında da çalışmış, gazetecilik, dergicilik yapmış çeviri eserler ortaya koymuş önemli bir sanatçımızdır. Romanları hala yazıldığı hünlerdeki gibi beğeni ile okunmaktadır.
daha fazla
Yayınevi:
ISBN: 3990000027222
Sayfa: 150s.
Boyut: 14x19
Kapak: Ciltsiz
Tarih: 1998
Kağıt Tipi: 2. Hamur
İncelemeler ve Yorumlar
14x19 kitabı hakkında sen ne düşünüyorsun?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL