İnsan yaratılıştan iyidir. kötülüğe yönelişi, dış etkilerdendir. lu wang

Kadı Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kadı" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kadı ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kadı" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kadı ile ilgili " 10822 " şiir aşağıdadır.
Sevilsin diye.

Ey! kadın.
Unutma sakın.
Sevilesin diye.

...
Devamını oku »
kadınım sen
tattan daha ziyade bir tadımlık aşsın
yaşsın
başsın

...
Devamını oku »
Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

Ferdi ve sosyal hayatımıza canlılık kazandıran,pek çok güzelliği ve bereketi bünyesinde barındıran Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.
Kadir gecesi,Yüce Yaratan’ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kur’an’ın indirilmeye başladığı,esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir kutlu gecedir.

...
Devamını oku »
Bir kadını aldatmak,
Koca bir ormanı yakmaktı...

Şehirler kurardı kadın;
İnsanıyla,

...
Devamını oku »
O mu kurtulamaz acılardan,
Acılar mı onun peşini bir türlü bırakmaz.
İstediği küçücük mutlu bir hayatken
Gözleri yolda her zaman bekler.
Kocasını bekler, sevgilisini bekler

...
Devamını oku »
Seninle mutlu olmak.
Aynı anda nefes alıp vermek gibi,
bir şey Mekteplim.
Zor olan arayıp bulmak.

...
Devamını oku »
İstanbul gibi fethi zor kuşatılması imkansız ol
öyle isterim ki seni sonsuza kadar sürsün ateşimiz
kalelerin olsun çin seddi gibi sur sur upuzun olsun...
gök ol
ulaşmak için bulutlara çıkayım

...
Devamını oku »
Yüreğinin ucuna
Hayatın bozkırını yemyeşil vaha sanırsın
Kanat çırparsın ucunu göremediğin enginlere
Gizeminde sarhoş olursun hayalindeki derin maviliklerin
Uykuların çalınır keyifli serüvenlerin düşünde

...
Devamını oku »


kadın
dışarı çık

...
Devamını oku »

İlk 925 926 927 928 929 930 931 932 933 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL