Her güçlük, içinde aynı büyüklükte veya daha büyük bir faydanın tohumunu barındırır. napoleon hill

İle Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "İle" terimini içeren şiirler listelenmektedir. İle ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "İle" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. İle ile ilgili " 4524 " şiir aşağıdadır.
Delinsin yar ile yansın yar diye
Mecnunca gezdiği yardan bilinsin
Bilinsin yar ile yansın yar diye

Hasreti bağrım da yarası olsun

...
Devamını oku »
Bağdat' ta bir hükümdar, büyük Harun-ür Reşit
Hak yolundan hiç çıkmaz, her dem herkese eşit.
Adli ilâhi onun vazgeçilmez düstûru
Hazinesi dopdolu, sanılmasın kupkuru.

...
Devamını oku »
Ağrılar sızılar sende iyi olur
Felç olan hastaya çok iyi gelir
kablucalar yerisin sen sarıkaya

Sana gelen hasta aylarca kalır

...
Devamını oku »
Yüreğinin bilgesine içindemiyim diye
Çok sorma dedin
Varla yok arasında kaldım

Güldüm

...
Devamını oku »
Tepesinde sarhoş olacağım.

Pardösemin cebinde brandy, yakası kalkık,
Fötrümün kenarı arımdan yüzüme perde…
Varlık, yokluk adına yatıyor,

...
Devamını oku »
Hak lutfuyla geldik dile
Ona aşık yanar sine
Şimdi selam / sevgi ile,
------------------------


...
Devamını oku »
Halim durgun,

Cezam Aşk-ı Sürgün,


...
Devamını oku »

İlk 359 360 361 362 363 364 365 366 367 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL