Mutlu olmanın en garantili yolu bir başkasını mutlu etmektir

Hüzün Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Hüzün" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Hüzün ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Hüzün" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Hüzün ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Gönül verip sevmişim gönülden,
Yalan mı sandın gülüm severken,
Hüzünlü, bir şarkısın gülüm sen.

Zalim’ misin sen çekip gidersin,

...
Devamını oku »
hiç bir şey yapmıyor bu günlerde
ağustostan kalma,
sokak alışkanlıklarım
ceplerinde düş,
telaşlı yalnızlıklarımın

...
Devamını oku »
Buralarda geceler soğuk, üşürüm
Susup köşede bir cıgara yakarım
Dalar gözlerim uzaklara bakarım
Seni kaybettim ya ben ona yanarım

...
Devamını oku »
Düşmüş isen kim anlarki halinden
Dört duvarda ne gelen var, ne giden
Ağla gönül, ağlasanda ne çare

Haberlerde bayramlaşma geçiyor

...
Devamını oku »
Öyle güzel doğdun içime gülüm
Sanki terk edilmiş boş bir köy gibi
Hep hüzünler koydun içime gülüm...

Seni düşündükçe, özlemin arttı

...
Devamını oku »
Bir hüzün gibi doldu pencereden içeri
Saksıda menekşeler
Aynada yüzüm soldu
Hüzün kalbime doldu


...
Devamını oku »
Yarım limon yerine
Ha limon
Ha hüzün
İkisi de ekşi değil mi?


...
Devamını oku »
Yapraklar döküldü, geldi sonbahar
Gözlerde yaşlarla, dünya oldu dar
Canımız acıdı, seldi sonbahar

Gökyüzü karardı, şimşekler çaktı

...
Devamını oku »

İlk 105 106 107 108 109
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL