İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu

Geceler Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Geceler" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Geceler ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Geceler" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Geceler ile ilgili " 3410 " şiir aşağıdadır.
Bundan sonra da sevemem

Gecenin yüzü karanlıktı

Yüreğimi yakan

...
Devamını oku »
Gökyüzü karanlığa büründü
Yıldızlar yine parlıyor
Ay bu akşam daha çok aydınlatıyor geceyi.
Ben yine masama oturdum
Defterimi açtım boş sayfalara dalıp gidiyorum.

...
Devamını oku »
Sahibi olabilir misin gardiyan gecelerin?
Sabahı beklemeden çıkabilir misin?
Çığlığın, uçarı yalnızlığa dönüşmeden
Sırılsıklam lacivert kokmalı her yer
Şehri sulayan travestiler,

...
Devamını oku »
Esmer kalemim
Gündüzüme düş kuran
Esmer gelindin
Hormon girmemiş sevdamın
ay parçası

...
Devamını oku »
Ayrılık senfonileri gibi
Yalnızlık çağrıştırıyor
Kollarım boşlukta kalıyor
Umuda uzanıyor
Ayak yalpalanıyor

...
Devamını oku »
Karanlıkta sorgulamalar başlıyor
Sabaha karşı yargılamalar
Aklımdan geçip gidenler aslında
Gençliğimin zincirden boşanmış hayaletleri
Gün ışımadan önce yatak odamın bir köşesinde

...
Devamını oku »

İlk 317 318 319 320 321 322 323 324 325 Son
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL