ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı

Tiyatro Öteki Hayatlar, sezon için özel olarak sahneye koyduğu "10" oyununun gösterimiyle 10. yılını kutladı.

15.1.2015

Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı

Tiyatrodan yapılan yazılı açıklamaya göre, uzun yıllar Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nda yerli ve yabancı birçok yazarın oyunlarını sahneye koyan ekip, 2005’ten bu yana 10 sezon boyunca, aralarında H. Can Utku, Gülçin Kaya ve F. Yüksel Sendan’ın da bulunduğu 3 yazar ve 4 yönetmen tarafından gerçekleştirilen 17 prodüksiyonda, 48 oyuncu performansıyla seyirciyle buluştu.

Afife Tiyatro Ödülleri, Direklerarası Seyircileri, İsmet Küntay Ödülleri ve Ekin Yazın Dostları tarafından 7 ödüle değer görülen Tiyatro Öteki Hayatlar’ın oyunları, Devlet Tiyatroları, Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki üniversite tiyatroları ve diğer amatör topluluklar tarafından da sahnelendi.

Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. yılın özel projesi olan "10" ile sezon boyunca cuma ve cumartesi akşamları Yan Etki Sahne’de olacak. Geçen yıl başlayan "Üç Yapraklı Yonca" ve "Başıbozuklar Zirvesi" oyunları da seyirciyle buluşacak.

Tiyatro, sezonun ikinci yarısında ilk oyunları "Adviye"yi 9 yıllık aradan sonra ilk günkü kadrosuyla yeniden oynamaya hazırlanıyor.


Kaynak:
http://www.haberler.com/tiyatro-oteki-hayatlar-10-yilini-kutladi-6867423-haberi/


Yorumlar
"Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Tiyatro Öteki Hayatlar, 10. Yılını Kutladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.