ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sivas kitap günleri başladı

Sivas Kongresi'nin 94. yıl dönümü nedeniyle bu yıl yapılacak kutlamalar çerçevesinde 4 Eylül Sivas Kültür ve Sanat şenliğinin en kapsamlı ayağını oluşturan 2. Kitap Günleri başladı.

31.8.2013

Sivas kitap günleri başladı

4 Eylül Sivas Kültür ve Sanat şenliğinin en kapsamlı ayağını oluşturan 2. Kitap Günleri, 30 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında kitapseverlere açık olacak.
Fuarın açılmasıyla birlikte alan kitapseverlerin akınına uğradı. 217 yayınevinin birbirinden zengin kitaplarını görmek isteyen vatandaşlar soluğu fuar alanında aldı. Birbirinden ünlü 30 yazarın imza günü ve söyleşileriyle renk katacağı Kitap fuarı 30 Ağustos - 05 Eylül 2013 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

KÖY OKULLARINA BAĞIŞ
Bu yıl etkinlikte bir farklılık olarak stantlara kitap kumbaraları konacak. Stantlardan kitap alan ya da fazla kitap olan vatandaşlar kumbaraya attığı kitaplarla etkinliğin sonunda imkânları az olan köylerdeki okullara kitap bağışlamış olacak.

30 YAZAR KATILIYOR
30 yazar, etkinliğe katılarak imza günü yapacak ve söyleşilerle kutlamalara renk katacak. Katılacak yazarların isimleri şöyle: Mustafa Armağan, Edibe Sözen, Erhan Afyoncu, Adnan Mahirogulları, Berat Demirci, Erhan Arıklı, Fatma Pekşen, Feyzullah Budak, Hasan Köni, Hayati İnanç, Kadir Üredi, Kahraman Tazeoğlu, Kemalettin Kuzucu, Mehmet Ali Bulut, Mehmet Niyazi, Meltem Caniklioğlu, Nurullah Genç, Sabiha Paktuna Keskin, Salih Şahin, Selçuk Düzgün, Şeref Boyraz, Sinan Meydan, Sinan Yağmur, Tarık Uslu, Uğur Arslan, Ümit Özdağ.

Kaynak: Haber7

Yorumlar
Mesaj Yaz 1.9.2013 21:34:20
Bu etkınblığe " redcep yazıcıoğlu nun liderlik sırları" kitabıumla katılacaktık ama su ana kadar kitap matbaadan cıkmadı . Bu fuar beni çok etkiledi. Keşke Tokat'ta da olsaydı. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu etkinliklere hep katılırız


Yorum Yapın

Sivas kitap günleri başladı ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.