ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Onur Akın, sevenleryle buluştu!

Protest müzik sanatçısı Onur Akın, sevilen şarkılarını Antalya Manavgat'ta seslendirdi.Onur Akın, Manavgat Belediyesi'nin Avrupa Birliği(AB) destekli Manavgat İçme Suyu Projesi'nin açılış töreni sonrası Cumhuriyet Meydanı'ndan konser verdi.

3.7.2013

Onur Akın, sevenleryle buluştu!

Protest müzik sanatçısı Onur Akın, sevilen şarkılarını Antalya Manavgat’ta seslendirdi.

Onur Akın, Manavgat Belediyesi’nin Avrupa Birliği(AB) destekli Manavgat İçme Suyu Projesi’nin açılış töreni sonrası Cumhuriyet Meydanı’ndan konser verdi. Akın, konserde sevilen şarkıları Geceyi Sana Yazdım, Bekle Bizi İstanbul, Seviyorum Seni, Yağmur Yüreklim, Ne Olur Bir Sabah, Ben Yağmur Yüklü Bulutum, Yitik Sevda,Gaybana Geceler, Asi ve Mavi ile Leylim Ley şarkılarını seslendirdi.
Konserde Akın, 2 Temmuz 1993 yılında Sivas Madımak Otel’de yanan 37 aydın ve 4 otel görevlisinin ölümlerinin 20’nci yıl dönümünde derin üzüntü içinde olduklarını söyledi. Dünyanın sevgi üzerine kurulu olduğunu belirten Akın, "Dünya sevgi üzerine dönüyor. İnsanız sevgi doluyuz. Yüreğimiz insan sevgisiyle dolu. İnsan olmak çok büyük erdem. Görüntü ile insan olunmuyor. İnsanlık duygu ve sevgi ile olur. Sizce 20 yıl önce Sivas Madımak Otel’de 37 aydın insanı yakan kişiler insan mı? Yoksa insan kılıklı varlıklar mı? İnsan onur ve erdemini taşıyan bir kişi bir cana kıyabilir mi? Elbette kıyamaz. Cana kıyanlar görünüşte insanda olsa insan kılıklı değişik varlıklardır. Ne mutlu bize ki insanız ve insanları çok seviyoruz." diye konuştu.
Konser sonunda Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Akın’a Manavgatlılara unutulmaz dakikalar yaşattığı için bir buket çiçek takdim etti.


kaynak:haber7.com

Yorumlar
"Onur Akın, sevenleryle buluştu!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Onur Akın, sevenleryle buluştu! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.