ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Chicago Müzikali

Dünyada 250’den fazla şehirde perde açan Chicago, 1-10 Ekim 2010'da TİM Show Center'da...

1.10.2010

Chicago Müzikali

Tüm dünyada 20’nin üzerinde ülkede, 250’den fazla şehirde perde açan Chicago, 1-10 Ekim 2010’da TİM Show Center’da...

Broadway’in en popüler müzikallerinden biri olan Chicago, 6 dalda Tony ödülü kazandı.

1920’lerin ekonomik buhran yıllarında geçen CHICAGO, kendisini terk etmekle tehdit eden sevgilisini öldüren Roxie Hart’ın hikayesidir. Mahkum edilmekten kurtulmak için Chicago’nun en ünlü ceza avukatını tutar; işlediği suçu, bugünün tabloid başlıklarına şaşırtıcı derecede benzeyen sansasyonel manşetlerle gizleyerek halkı, medyayı ve rakibesi olan hücre arkadaşı Velma Kelly’yi kandırmayı başarır.

Walter Bobbie tarafından yönetilen, koreografisi Ann Reinking tarafından yapılan CHICAGO’nun set tasarımı John Lee Beatty’ye, kostüm tasarımı William Ivey Long’a, ışık tasarımı Ken Billington’a, ses tasarımı ise Scott Lehrer’e ait.

Yapımcılığı Barry ve Fran Weissler tarafından üstlenilen CHICAGO, 1996’dan bu yana 24 ülkede 11 dilde farklı prodüksiyonu gerçekleştirilen dünya çapında bir gösteridir. Broadway tarihinde en uzun süredir sahnelenen 6.prodüksiyon olan CHICAGO’nun rekorlara imza atan Londra prodüksiyonu, West End’de en uzun süreyle sahnelenen Amerikan müzikali olma ünvanını da korumaktadır. ABD ve Kanada’da sürekli turnede olan Chicago aynı zamanda Avustralya ve İngiltere’de de uluslararası turneye çıkmakta.


Mekan: TİM Türker İnanoğlu Maslak Show Center
Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii 34457 Maslak Sarıyer İstanbul
Telefon: 212 286 66 86

Yorumlar
Mesaj Yaz 1.10.2010 12:44:58
İzlediğim bir müzikal..Tavsiye ederim


Yorum Yapın

Chicago Müzikali ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.