Nefretin kök salması, tıpkı kötü ün gibidir: yok edilmesi zordur. baltasar gracian

Duru Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Duru" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Duru ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Duru" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Duru ile ilgili " 1874 " şiir aşağıdadır.
Sözler kalbe küskün.
Baharda yaprak soldu,
Akıl, dünyaya düşkün!

Gözyaşları anlatsın,

...
Devamını oku »
Bir haberi bir selamı gelmiyor
O yar benden uzak durur neyleyim
Gönül yara içim kanar bilmiyor
O yar benden uzak durur neyleyim


...
Devamını oku »
KİM GÖRSE, SEVDİĞİM SENİ SORUYOR
SALONDA DAĞILMIŞ, KIRIK KADEHLER
HER ŞEY BIRAKTIĞIN, GİBİ DURUYOR

SENSİZKEN GÖNLÜMÜN, GÜLMESİ HARAM

...
Devamını oku »
Düşe kalka büyüdüm,ben
Artık çocuk değilim ki
Tatlı bir söze kanayım
Uzak durun artık benden


...
Devamını oku »



üşümüş gündüzün gün’eşinde topladım sıcak geleceğimi

...
Devamını oku »
ENDİŞELENİYORUM SEN OLMAYINCA YANIM DA ÖDÜM KOPUYOR
NE HİKMETSE MARTILAR BİLE KORKUTUCU GELİYOR BANA
İNSANLIĞIMI KAYBETTİM ARIYORUM BULAMIYORUM



...
Devamını oku »
Hindi gibi kabarıp, kendi kendine şişme.
…İzim’lerin her biri, yola kurulmuş tuzak
Bâtıla rağbet edip, doğru yolundan şaşma.

Benim rengim yeşilse, seninki kızıl/aldır

...
Devamını oku »
Sevdanın bendini boydan aşırdım
Şu fani dünyayı tarar dururum
Sonsuz deryalarda yolum şaşırdım
Merama bir çare arar dururum


...
Devamını oku »

İlk 112 113 114 115 116 117 118 119 120 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL