İnsan yaratılıştan iyidir. kötülüğe yönelişi, dış etkilerdendir. lu wang

Bitti Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Bitti" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Bitti ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Bitti" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Bitti ile ilgili " 2321 " şiir aşağıdadır.
.belki dile gelir seninde yüreğin ben sözlerin bittiği yerdeyim.
Susuyorum artık yanyana gelmiyor ünlü ünsüz harfler
herşey anlamsız geliyor benim ünlü harfim sendin yani herşeyi anlamlastıran şimdi herşey anlamsız yağan yağmur açan güneş.hayatı ciddiye almıyorum artık çektim kilincımı,,!!

Msg pazarcık iki bin onun temmuzun iki si

...
Devamını oku »
Yokluğunda her yer gurbet
Zebaniden farksız artık günler
Korkutup ürkütüyor beni
Ağır aksak giden hayat
Yarınları rehin alıyor

...
Devamını oku »
bıraktığın onca biriktirdiklerimi
bir hamlede itip de tersiyle elinin
alamazsın benden
turkuaz düşlerimdeki
tutam tutam renkleri

...
Devamını oku »
Gizleyelim herkesden gizlediğimiz gibi.
Sen alışmışsın okulunda duymamayı lal olmaya,bense acılara,ayrrılıklara ve ağır yük taşımaya alışkınım!
Dedimya sana dostluktan öteye bir yol daha var,o yol son yol geri dönemiyeceğin son yolculuk yolcu edenin olabilir ama bekleyenin olmayacak.
Anlatamıyacaksın yol yorgunlığunu,anlatamıyacaksın sabah uykusunu,kahvaltı,servis aracın,öğrencin ,kalemin ,defterin ve iri gözlerine bakanın olmaycak.
İşe o vardığın istasyon yıllarca emek verip canı pahasına koruduğun değerlerindi!

...
Devamını oku »
kalmış mı izi
su damlacıklarının"

ağlayan çocuklar da büyüdü
uzayan düşlerimde

...
Devamını oku »
Nede senle dolu bir hayalim var sevismeler yasak
Gülümsemeler kimselerin uzanamayacagi raflara kaldirildi
Cikarildi adin bütün sözlüklerden ve yüregimden.
Anadan dogma amalarin hasret kaldigi gibi günese
Hasret kalsamda gözlerine...bitti.

...
Devamını oku »
Çok uzun sürmedi
Hemen
Hemde
Hemen

...
Devamını oku »
Âriflerde ilgi,
Âlimlerde bilgi,
Abitlerde sevgi,
Biterse bittik.


...
Devamını oku »
Sözün bittiği yere geldi hayat
Mecnun pencereye çıktı duydunuz mu?
siyah saçları yelkovana bağlandı öksüz
kemerini masaya bıraktı
yatağına bastı ayaklarını

...
Devamını oku »
ÜŞÜYORUM BİRAZ AMA BU ŞİİRİMDE BİTEBİLİR HERAN.
BİR UCUNDA ÖLÜM İŞLER BİR UCUNDA HAYAL DEVRAN,
RESİMLERİN KONUŞMUYOR SONKEZDE OLSA DUYMAK İSTİYORUM YALAN,
ANLAT BANA ESKİSİ GİBİ TEK SENİ SEVDİM DE DURSUN ZAMAN...


...
Devamını oku »

İlk 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL