Kadınlar zayıftır;ama analar kuvvetlidir! victor hugo

Bir Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Bir" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Bir ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Bir" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Bir ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
bir şey bilmediğim
bir fikir işte
beyhude
boş herşey
boş işte !

...
Devamını oku »
Tek derdin;
Rahmet olup yağabilmekti mazlumların üzerine
Hiç küsmedin devletine, kaderine
Büyük insan hani gitmesen birde…


...
Devamını oku »
Vuslatına ermeden karlı dağlara gitti

Karlı dağlar gibiydi başı hep dik dururdu
Bir tek hakk huzurunda tam dört büklüm olurdu


...
Devamını oku »
değişiyor olanca hızla.

baş kaldırıyor,


...
Devamını oku »
BİR ANA BİR OĞUL

“Suya ateş düşse de tükenmez ümit” dedim.
Uyakla sarmaladım zehir saçan heceyi
Kâbuslara hapsettim yaşadığım geceyi

...
Devamını oku »
Sebebini bende bilmiyorum
Sende derdinya bende ne buldun?
AŞKIN sorusu yok
Cevabı hiç yok
AMA birtek seni sevdim

...
Devamını oku »

tanrı misafiri bir masalcı konuk olur yüreğimize
ağırlarız
ikimiz de

...
Devamını oku »
On ikisindeydik henüz.
Oynamak,
Oynadıkça coşmak,
Coştukça oynamak istiyorduk.
Çağımız;

...
Devamını oku »
Aşkla , meşkle ve belki de teessüf edercesine

Hakk'aniyetle "hakkı teslim" edercesine


...
Devamını oku »

İlk 7524 7525 7526 7527 7528
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL