şiirlerin sultanı şairiçe
443 şiiri ve 41 yazısı kayıtlı Takip Et

Sen yuttum nefret kusuyorum



MERHABA ..!
Ben bir zamanlar sesini iki saniye bile duyamasan üzüldüğün seni seviyorum rüyam demeden yatağa girmediğin sen iyi ol allah benim canımı bile alsa umrumda olmaz dediğin Şiirlerin Sultanıyım

Sultanım
Kraliçeyim
Dostum
Şiirim
Sözüm
Besteyim
bak ma be sen yazdıklarıma ben yerimi şimdi anladım
BEN HİÇ KİMSEYİM

HİÇ Mİ ÖZLEMEDİN
HİÇ Mİ BEKLEMEDİN
HİÇ Mİ ARAMAK İSTEMEDİN
ELİN HİÇ Mİ GİTMEDİ TELEFONA
BEN NE HALDEYİM HİÇ Mİ HİSSETMEDİN

SİLİNCE BİTER Mİ SANDIN
GİDİNCE UNUTURSUN MU SANDIN
BİZİM GÖBEĞİMİZ DE KOCAMAN BAĞ VAR ONU DAMI UNUTTUN
YAZIKLAR OLSUN SANA ZALİMİN KIZI
YAZIKLAR OLSUN

ARTIK BEN SENİ SEVEN
SENİ DÜŞÜNEN
SANA DEĞER VEREN
SENİ HİSSEDEN
SENİ SENDEN BİLE ÇOK TANIYAN RÜYA RÜYAN DEĞİLİM
MERAK ETME ARTIK SENİN ADINA TEK NOKTA BİLE KOYMAM
ÇÜNKÜ SEN O NOKTAYI BİLE HAK ETMİYORSUN

DOST dostu kırar mı
dost dostu siler mi
dost gelmeyince dost sofrasına oturup sıcak ekmeğini yer mi
senin dostluğun yalanmış
ben iki yıl gelmedim
binlerce mesaj yazanım var dı
sen nerdeydin
sen nerdeydin sahte dost

şimdi takmışsın maskeni canımlar cicimler bebeğimler
onlarda görecek gerçek yüzünü
bekle bir gün kimse kalmayacak yanında
bekle sadece bekle
dost sandıkların dilinin zehrini taddıklarında onlarda anlayacak seni

şimdi sen hayal parkında
mutluluk kaydırağında kaymaya devam et
attığın sahte kahkahalar vicdan muhakemende seni kurtarıcak sanıyorsan
ÇOK BEKLERSİN ÇOK
BAŞIM SAĞ OLSUN
DOSTUMU TOPRAĞA VERDİM

Beğen

şiirlerin sultanı şairiçe
Kayıt Tarihi:7 Kasım 2019 Perşembe 11:46:51

SEN YUTTUM NEFRET KUSUYORUM YAZISI'NA YORUM YAP
"SEN YUTTUM NEFRET KUSUYORUM" başlıklı yazı ile ilgili
düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi diğer okuyucular ile paylaşın.


YORUMLAR
CAN OR
7 Kasım 2019 Perşembe 20:07:56
Çok deger verdiğin kimseden o değeri hak etmediğini öğrenmiş oldun.Sitemin kimeyse çok haklı olmalısın dost yarıyolda bırakmaz.Dostunu arayıp halini sorar derdine derman olamıyorsa yanında olur ortak olur. Dostunun iyi durumunda değil her durumunda yanında yer almasını ister. Haklısın çok haklısın. Ben bile çok merak ettim nerde ne durumdasın diye. Başına birşeymi geldi diye Her neyle karşılaşmışsanız gecmiş olsun Tekrar hoş geldin.

1 cevap yazılmış Cevap Yaz


şiirlerin sultanı şairiçe 7 Kasım 2019 Perşembe 22:20:48
Biz hep yanlış ata oynamışız be dost
yar yara bıraktı
dost acı
ızdırap dikenleri açtı hep yüreğimizde oysa istediğimiz bir nasılsın sözü idi onu bile çok gördüler allah büyük tşk harika yorumuna
Bir Yolcu
7 Kasım 2019 Perşembe 16:22:20
Söyleyeceklerim bahse konu kişi için değil, genel.

Kimseden bir şey beklememeyi öğrendiğinizde bu tür sistemlere de gerek kalmayacağını göreceksiniz.

Unutmayın! Ürettiğiniz kadar. Verdiğiniz kadar; kısacası, fayda sağladığınız kadar varsınız. Üzgünüm ama günümüzün gerçeği bu!

Bir Yolcu tarafından 11/7/2019 4:26:18 PM zamanında düzenlenmiştir.

1 cevap yazılmış Cevap Yaz


şiirlerin sultanı şairiçe 7 Kasım 2019 Perşembe 19:09:29
Ben onu kurban olduğum rabbime havale ettim bu ona yazdığım en son şiir di bilirsin şair ÖLÜLERİN ARDINDAN KONUŞULMAZ
tşk bu güzel yoruma

Okuduğunuz yorum yazar tarafından etkili yorum olarak seçilmiştir.
(-MELEK-)
7 Kasım 2019 Perşembe 15:46:34

MERHABA ..!
Ben bir zamanlar sesini iki saniye bile duyamasan üzüldüğün seni seviyorum rüyam demeden yatağa girmediğin sen iyi ol allah benim canımı bile alsa umrumda olmaz dediğin Şiirlerin Sultanıyım

Sultanım
Kraliçeyim
Dostum
Şiirim
Sözüm
Besteyim
bak ma be sen yazdıklarıma ben yerimi şimdi anladım
BEN HİÇ KİMSEYİM

HİÇ Mİ ÖZLEMEDİN
HİÇ Mİ BEKLEMEDİN
HİÇ Mİ ARAMAK İSTEMEDİN
ELİN HİÇ Mİ GİTMEDİ TELEFONA
BEN NE HALDEYİM HİÇ Mİ HİSSETMEDİN

SİLİNCE BİTER Mİ SANDIN
GİDİNCE UNUTURSUN MU SANDIN
BİZİM GÖBEĞİMİZ DE KOCAMAN BAĞ VAR ONU DAMI UNUTTUN
YAZIKLAR OLSUN SANA ZALİMİN KIZI
YAZIKLAR OLSUN

ARTIK BEN SENİ SEVEN
SENİ DÜŞÜNEN
SANA DEĞER VEREN
SENİ HİSSEDEN
SENİ SENDEN BİLE ÇOK TANIYAN RÜYA RÜYAN DEĞİLİM
MERAK ETME ARTIK SENİN ADINA TEK NOKTA BİLE KOYMAM
ÇÜNKÜ SEN O NOKTAYI BİLE HAK ETMİYORSUN

DOST dostu kırar mı
dost dostu siler mi
dost gelmeyince dost sofrasına oturup sıcak ekmeğini yer mi
senin dostluğun yalanmış
ben iki yıl gelmedim
binlerce mesaj yazanım var dı
sen nerdeydin
sen nerdeydin sahte dost

şimdi takmışsın maskeni canımlar cicimler bebeğimler
onlarda görecek gerçek yüzünü
bekle bir gün kimse kalmayacak yanında
bekle sadece bekle
dost sandıkların dilinin zehrini taddıklarında onlarda anlayacak seni

şimdi sen hayal parkında
mutluluk kaydırağında kaymaya devam et
attığın sahte kahkahalar vicdan muhakemende seni kurtarıcak sanıyorsan
ÇOK BEKLERSİN ÇOK
BAŞIM SAĞ OLSUN
DOSTUMU TOPRAĞA VERDİM

iç dökümü sitem vardı haklıca, dostluk ve aşk sonsuz olmalı diyenlerdenim canım benim geldiğine o kadar çok sevindim ki, o kim ise seni üzen, gerçek dostun hiç olmamış dost üzmez ilk göz yaşını görür dost ikinciyi düşmeden siler gerçek dostluklar ve aşklar dilerim hep sonsuz olsun Allah'a ve onu kendi vicdanına havale et canım, gör bak vicdanı ona gösterecek eğri mi doğru mu, içi nasıl dışı nasıl üzülme cansın sevgilerimle...

2 cevap yazılmış Cevap Yaz


şiirlerin sultanı şairiçe 7 Kasım 2019 Perşembe 19:11:43
sen acısı acıma yarası yarama içimi dışımı gelmişimi geçmişimi bilen sevda kelebeğim canım ablam içim sana ayan
gerisini boş ver gitsin
duası okundu namazı kılındı allah taksiratını affetsin

bayılıyorum senin şu ani çıkışlarına canımsın ya sen gel diycen ben gelmiycem imkan varmı
5 yıllık dostum
(-MELEK-) 7 Kasım 2019 Perşembe 20:31:09
Canımsın rüyam beni kırmadın kırmazsın biliyorum kardeşim gibi kızım gibisin seviyorum seniiiiii ablasıı....
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Edebiyatdefteri.com'u kullanarak Çerez Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.