ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Açlıktan ölüyorsan, dost sana kapısını açıyor, seni sofraya götürüyor, senin için süt tasını dolduruyor, ekmeği bölüyorsa, içtiğin şey gülümsemedir. EXUPERY Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Belediye Bandosundan Tren İstasyonunda Sürpriz Konser

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Şehreküstü İstasyonu'nda trenin gelmesini bekleyen vatandaşlara sürpriz bir yılbaşı konseri verdi.

31.12.2014

Belediye Bandosundan Tren İstasyonunda Sürpriz Konser

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Şehreküstü İstasyonu’nda trenin gelmesini bekleyen vatandaşlara sürpriz bir Yılbaşı konseri verdi. Günlük kıyafetleri ile yolcuların arasına karışan bando ekibi, bir anda sevilen şarkıları seslendirmeye başlayınca, yolcular büyük şaşkınlık yaşadı. Sürpriz Yılbaşı konseri ile keyifli dakikalar geçiren vatandaşlar, konser sonunda bando ekibini alkışladı.

Burulaş, kent içi ulaşımda raylı sistemi tercih eden yolcularına Yılbaşı sürprizi yaptı. Yeni yıla sayılı günler kala Şehreküstü İstasyonu’nda organize edilen etkinlikte, yolcuların arasına karışan Büyükşehir Belediyesi Bando ekibi, mini bir konser verdi. İstasyonun en kalabalık olduğu akşam saati düzenlenen etkinlikte vatandaşlar hiçbir şeyden habersiz sıradaki trenin gelmesini beklerken, yanlarında getirdikleri enstrümanları çalarak istasyona giren müzisyenler şaşkınlık yarattı. Farklı noktalardan gelen sanatçılar bir noktada toplanmaya başlarken, yolcuların arasında oturan bando şefi Şaban Gülşen’in de ekibin başına geçmesiyle istasyon bir anda konser alanına döndü.

’Hayat Bayram Olsa’ parçası eşliğinde toplanan bando ekibinin mini konseri sayesinde 7’den 70’e tüm yolcular keyifli dakikalar geçirdi. Farklı açılardan önceden monte edilmiş pek çok kamera ile de takip edilen etkinlik, başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda da takipçilerinden büyük ilgi görüyor. Yeni yılda vatandaşlara özel sürprizlerin süreceğini belirten Burulaş yetkilileri, "Hayatın akışına kapılıp giden, bir yerden bir yere ulaşmaya çalışırken, hayatın güzelliklerini kaçıran yolcularımıza, hayatın yaşamaya değer güzelliklerle dolu olduğunu hatırlatmak, birazcık da olsa gülümsetmek istedik. Oradan oraya telaşla koşturan yolcular, aniden başlayan mini konserle durdular ve büyük bir coşkuyla konsere iştirak ettiler" dedi.


Kaynak:
http://www.haberler.com/belediye-bandosundan-tren-istasyonunda-surpriz-6817763-haberi/


Yorumlar
"Belediye Bandosundan Tren İstasyonunda Sürpriz Konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Belediye Bandosundan Tren İstasyonunda Sürpriz Konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.