ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hiç unutulmayacak yüz anne yüzüdür.-- Hz. Muhammed Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Rockçı İmam'Dan Üç Dilde Konser

"Rockçı imam" olarak bilinen Ahmet Muhsin Tüzer, Antalya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinlikte Konser verdi.

19.1.2015

Rockçı İmam'Dan Üç Dilde Konser

Kaş ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Camisi’nde görevli Tüzer, Cam Piramit’teki konserde 14 ilahi yorumladı. Tüzer, ilahileri Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak üç dilde seslendirdi.Katılımcılar, yaklaşık 1,5 saat süren konserin sonunda Tüzer’i uzun süre alkışladı.Tüzer, etkinliğin sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, farklı kitlelere ulaşabilmek için konserini üç dilde gerçekleştirdiğini söyledi.İslam dininin terörle anılmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Tüzer, "İslamın maalesef terörle özdeşleştirildiği çok talihsiz bir dönemdeyiz. Bir imam olarak İslamın özünde var olan sevgiyi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı konserler vesilesiyle insanlara aktarmak hakikaten çok farklı bir duygu" dedi.Antalya konserinin çok güzel açılımlara vesile olacağına inandığını belirten Tüzer, bu etkinliklerin süreceğini anlattı.Tüzer, konserin ardından yaşamını konu alan, Selçuk Alkan’ın yazdığı "Rock ’n’ İmam" adlı kitabı imzaladı. .


Kaynak:
http://www.haberler.com/rockci-imam-dan-uc-dilde-konser-6878253-haberi/


Yorumlar
"Rockçı İmam'Dan Üç Dilde Konser" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Rockçı İmam'Dan Üç Dilde Konser ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.