ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Erkin Koray liselilere konser verecek

Türk rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, Ayrancı Lisesinin bahar şenlikleri kapsamında başkentlilere konser verecek.

4.6.2011

Erkin Koray liselilere konser verecek

Ayrancı Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ile öğrencilerinin birlikte düzenledikleri ’’5. Ayran Günü ve Bahar Şenlikleri’’ 7 Haziran günü lisenin bahçesinde gerçekleşecek.

Etkinlikte, ’’Baba’’ lakaplı müzisyen Erkin Koray’ın yanısıra, alternatif rock müzik tarzları ile dikkat çeken TNK grubu da sahne alacak. Şenlik kapsamında Grup Belen, Alchemist, Nefer Flex ve Tuna Dağdelen de sahneye çıkacak diğer grup ve isimler olacak.

Organizasyon ile ilgili bilgi veren okul müdürü Duran Şahin, ’’Şenliğimizde, müziğin duayeni Erkin Koray ile öğrencilerimiz arasında popüler olan isimleri buluşturmayı hedefledik. Adeta üç nesli buluşturuyoruz’’ dedi.

Şahin, dans gösterileri ve dj performanslarının da gerçekleşeceği etkinlikte, halat çekme, sumo güreşi, rodeo ve canlı langırt gibi yarışmalarla katılımcılara keyfli bir gün yaşatmayı amaçladıklarını da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Mesaj Yaz 12.6.2011 23:19:28
böyle gerçek bir sanatçının sesini canlı dinlemeği çok isterdim.


Yorum Yapın

Erkin Koray liselilere konser verecek ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.