ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - Einstein Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

'Barış Manço Anma Gecesi' Kurtalan Ekspres

Kurtalan Ekspres 1 Şubat 1999 tarihinde kaybettiğimiz Barış Manço anısına sahne alıyor.

1.2.2011

'Barış Manço Anma Gecesi' Kurtalan Ekspres

"Barış Manço Anma Gecesi"
KURTALAN EKSPRES "Barış Manço anısına"

Ahmet Güvenç
Cihangir Akkuzu
Gür Akad
Bülent Güven

Kurtalan Ekspres 1 Şubat 1999 tarihinde kaybettiğimiz Barış Manço anısına sahne alıyor.

Uzun yıllar birlikte sahne aldıkları Barış Manço için düzenlenen anma gecesinde, aramızdan ayrılan sevgili Bahadır Akkuzu ve sevgili Cem Karaca için de şarkılar söylenecek.

Kurtalan Ekspres 35 yıllık marka hüviyetine sahip Türkiye’nin ilk rock gruplarından birisidir. Birçok beste ve düzenlemelere de imza atmış olan grup "Etnik Rock" akımının da yurtdışı temsilcilerinden sayılmaktadır..

Yeni formunun biçimlenmesi Kurtalan Ekspres’in kendi sound’una ve ruhuna uygun olan müzisyenlerin biraraya gelmesiyle daha da etkinleştirilmiştir, daha sert daha tavizsiz rock sounduna ulaşması grubun ağır toplarının kararıyla; rahmetli Bahadır Akkuzu, Ahmet Güvenç ve Cihangir Akkuzu’nun formatladığı biçimde "çekirdek 4’lü" oluşumuna tekrar ağırlık vermesinden ileri gelmektedir, bu ana fikre en uygun isimlerden Gür Akad ve Bülent Güven’in de katılımıyla hem 4’lü gurup hüviyetinin yeniden kazanılması hem tavizsiz Rock sound’unun Kurtalan Ekspres’in özlenen Sound’uyla kitlelerine eniden kazandırılmasından ibarettir.

NE KADAR: 28,50 TL

Yorumlar
"'Barış Manço Anma Gecesi' Kurtalan Ekspres" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

'Barış Manço Anma Gecesi' Kurtalan Ekspres ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.