ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - Pitigrilli Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA

Sanat 'Teras'a çıktı!

Heykel sanatını görünür kılmak ve geliştirmek amacıyla düzenlenen Teras Sergileri'nin dokuzuncusu önceki akşam kapılarını açtı

5.7.2017

Sanat 'Teras'a çıktı!

Elgiz Müzesi tarafından 2012’den beri yapılan ‘Teras Sergileri’nin bir yenisi gerçekleşti. Ülkemizin heykeltraşlarını sanatseverlerle buluşturmak amacıyla hayata geçirilen etkinlikte, 14 sanatçı 16 eseriyle yer aldı. Arif Çekderi, Caner Şengünalp, Çağdaş Erçelik, Emre Özçaylan, Ergin Soyal, Ersin Uysal, Halil Daşkesen, Levent Ayata, Mahmut Aydın, Meliha Sözeri, Sanem Tufan, Şenay Ulusoy, Tanzer Arığ ve Uğur Cinel’in farklı tekniklerle yaptıkları heykeller beğeni topladı. 

‘Heykel Sanatlarının Ustalarına Saygı’ başlığıyla kapılarını açan organizasyonda, ölümünün 100’üncü yılında     Auguste Rodin ve sevgilisi Camille Claudel de anıldı. İş ve sanat dünyasının seçkin simalarının ilgi gösterdiği sergide, konuklar eserlerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Ebru Sanver’in torunu Erdem’le hazır bulunduğu etkinliğe katılanlar arasında bedri baykam da vardı. Sergiyi, 28 Ekim’e kadar ziyaret edebilirsiniz.


Kaynak:
http://www.milliyet.com.tr/sanat-teras-a-cikti--magazin-2479224/


Yorumlar
"Sanat 'Teras'a çıktı!" haberine henüz yorum yapılmamış.

İlk yorumu siz yapın.

Yorum Yapın

Sanat 'Teras'a çıktı! ile ilgili yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üye Ol Üyelik Girişi Yap

Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.