Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs

Web Zaman Damgası



"Yakışı Başka *" isimli şiir 26.9.2025 19:49:26 Edebiyatdefteri.com Web Zamanında
Edebiyatdefteri.com Sunucularına Yüklenmiş/Güncellenmiştir.
Edebiyatdefteri.com sunucularına yüklenen veya güncellenen şiirler web zaman damgası ile işaretlenir.
Web zaman damgası ile işaretlenen şiirleri sertifika zamanında yer alan bilgilere göre doğruluğunu taahhüt eder.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayın.


Şiiri Görmek İçin Tıklayın

Yakışı Başka *
6.7.2025 20:44:01
[ italik ]El çektim, haliyle ıradım derken
Zamansız; karşıma, çıkışı başka
Issız, bir hayat muradım derken
Gel bana; der gibi, bakışı başka
Bu sefer; gönlümü yakışı başka

Bir anda yel gibi, düne taşındım
Acaba buda mı diye, düşündüm
Her rüyadan ayrı ayrı boşandım
Gözlerden sol yana, akışı başka
Bu sefer; gönlümü, yakışı başka

Dem oldu sineye bağlandı yana
Gönlümün neşesi, fer oldu kana
Nevbahar'ı boy boy getirdi cana
Dün akşam önüme, çıkışı başka
Bu sefer; gönlümü, yakışı başka

Bazen güldü bazen, ağlattı beni
Gece farklı gündüz çağlattı beni
Cemali der gamsız dağlattı beni
Son dem de sineye çakışı başka
Bu sefer, gerçekten yakışı başka ..

H.C.ÖRS, Ankara - 05/2023 (Arşiv - 321)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL