Bir kadının yeniden evlenmesi, onun ilk kocasından nefret ettiğini gösterir. bir adamın yeniden evlenmesi, onun ilk karısını çok sevdiğini gösterir. oscar wilde

Tutu Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Tutu" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Tutu ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Tutu" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Tutu ile ilgili " 1955 " şiir aşağıdadır.
Tüm bunlardan sorumlu
Bir benlik taşımak istemedim ki
Gönül kapım açık, sonuna kadar 
Ne arayan var
Ne de soran...

...
Devamını oku »
Rengarenk diyarlardan sana.
Gözlerini alacak gözlerime,
Görmüyor musun daha?

Bir kelebek yolluyorum,

...
Devamını oku »
Dallar hep çürük çıktı.

Birkaç denemeden sonra,
Ağaç da benden bıktı.


...
Devamını oku »
rengarenk bir tutuklamada
Sana bakarken
Yakalanmış suçüstü
Cezası o anda verilen


...
Devamını oku »
Sana şimdi değil,
Yarın
Ertesi gün
Ve daha sonrasında da

...
Devamını oku »
Kendime karışan yalnızlığın teninde coşkulu sular
Gönlümde bayram telaşı, dilde hüzünlü şarkılar
Dondurulmuş bedenimden dökülüyor ah sıvalar.

Bir gerçeğin gölgesinde kendime çok uzağım

...
Devamını oku »
Ne zaman gönlüme girse bir kadın,
Sancı olur sol yanımda,
Sevmek güneşte dolaşmaktı, çıplak ayakla.

Ahu gözlü bir dilberin aşkı düşse gönlüme,

...
Devamını oku »
Bir nefes ol,
İstersen esinti ol,
Yada ne bileyim kasırga ol,
Gir sensizlikten bürüşen ciğerime,

...
Devamını oku »

İlk 150 151 152 153 154 155 156 157 158 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL