ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
gözleri nemli kedi

gözleri nemli kedi

24.6.2012 17:10:58

Ey bu yazıyı okuyan vicdan sahibi insan, burda Ersin Türkkul şiirlerini paylaşmayı düşünüyordumki şu yazıyı gördüm sayfanın üst tarafında: Bunları biliyor musunuz?
* Başkasına ait eseri eklemenizin suç olduğunu ve bunun tesbiti halinde üyeliğinizin iptal edilip deşifre edileceğinizi biliyor musunuz?
* Başkasına ait eseri isim belirtseniz dahi eklemenizin site kurallarına aykırı olduğunu biliyor musunuz?
Site yöneticilerine ve bu yazıyı okuyan insanlara soruyorum Serken Engin adlı vatandaş Ersin Türkkul'un şiirlerinin altına kendi adını yazarken şu üstteki iki kural geçerli olmuyor mu? Bu kurallar formalite mi? İnsan haklarına ve insan emeğine saygılı olduğunu iddia eden bu site ve yöneticileri bu yapılanı görmüyorlar mı?
Yöneticilere şikayet ettim kanıtla dediler MESAM( Mesam - Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) ı arayın dedim. mesam tel no: 0216 499 49 47
Sorumlu Kişi: Fatih ELTUN: 0535 475 90 53
bu haksızlığa bir son verin size attığım mesajları ve bu yazıyı saklıycam Serkan Engin hakkında dava açılmış durumda, siz de bir an önce gereğiniz yapınız

Şiir Bilgi

imgeci sosyalist şiir

imgeci sosyalist şiir

Erotik Şiirler Atlasım


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.