ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Bir kalbin içinde iki can vardır biri kendi canı diğeri sevdiğinin canıdır... Hasan Öztürk Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
bayşiir

bayşiir

1.12.2006 01:17:19

Her zaman derim, şiir-miir hikaye, hatta masal, önemli olan samimiyet, düzey ve dostluk dolu, maneviyat sahibi güzel yüreklerdir ki hepinize çok teşekkür ediyorum.Burda olan veya olmayan dostlar, iyi ki varsınız.
Sevgili İstanbula da dediğim gibi kişisel veya sitesel bir olumsuzluk söz konusu değildir, bir halet-i ruhiye meselesiydi ve geçti.Ancak yazdığım şiir asla bir takiyye örneği değildir ki gerçekten de 3 sene önce yazdığım son şiirimdi.Ve artık misyonumu şiire, hakeden ve buna açık şair dostlara elimden geldiği, aklımın erdiğince destek olabilmek ve yıllardır yazdığım şiirlerimi tüm şiirseverlere yansıtabilmektir.
Bir süredir olmadığıma ve bu sayfanın da bana ait olduğuna göre biraz gevezelik yapabilirim diye düşünüyorum ki siz dostlara birebir hitap etmek istiyorum.
Eyvallah susku ve çınar dost, evet şair çıkmazında buluşalım inşallah ama öyle umumi bir ortamda değil, yani bizbize:)
teşekkürler sevgili sessiz, sorun yok rahat ol.direniş dost çok sağol, yorum yapılıp yapılmaması hiç önemli değil ki bir çok dostumun da yoktur.Hiç bir zaman yüzeysel ve nicelik olarak bakmadım , çok teşekkürler o güzel yüreğine , dostluğuna...
Mürüvvet dost, olmayacak bir şey yok ama olan da yok, endişe etme:) sevgiler.Necatik dost, burdayım, hep olduğum gibi, sağolasın.
ŞAHİKAAA!!!!:))
Çok sağol Tayyibe yenge:)) Sen Abdullah abimin eşiymişsin, yeni öğrendim de... Valla senin gibi bir serbestçiden de bunları duymak çok güzeldi, layık olmaya çalışıyorum, önce insan olarak tabii..
Teşekkürler çetiner07 ve sonhazan çok sağol.Gerçi bir sorun yok ama olsaydı da bile ben sizin gibi dostları mutlu etmek adına mutlu olmaktan bile vazgeçerdim:)
Kız Rana, doğulusun ama batılılar gibi "abe" diyorsun:)) Bu arada yazmayı 3 yıl önce bırakmıştım zaten ama sen üzülme paylaşımlarımla burdayım, bugün ve daima ve inşallah tabii..
yvallah Işın abi, ismin de ışın ışın yani ışıl ışıl olmuş, hayırlı olsun:)
Mutedil dalgalı kız, burdayım ve hep burdaydım, yani bir sorun yok, gitmedim ama tamam kaldım:) Sevgiler.

bayşiir tarafından 12/1/2006 1:36:32 AM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

bayşiir

bayşiir

Sessiz Jübile


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.