ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. Thomas Carlyle Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
oktayzerrin

oktayzerrin

20.12.2008 15:01:09

sevgili Ceyhun dün sabaha karşı bu şirinin ilk dörtlüğünü besteledim amatörce ancak diğer dörtlükleri de besteleyeceğim fakat bazı sözcükleri şarkı için çok sert buldum bir -iki sözcüğü değiştireceğim zira TRT Denetim Kurulu bu tür sert ifadeler pek onay vermiyor..mesela zalime sözünü maziye, hainleri yaktık sözünü kıskananlar yandı, en çekilmez derde sözünü çekilmez dertlere şeklinde düşünüyorum bestede...en kısa zamanda notasını yazıp sana yollarım şarkıyı ama dediğim gibi çok amatörce oldu bu şiirini de bir başka besteciye gösterip ikinci bir kez de bestelenmesini sağlayacağım inşallah amacım yardımcı olabilmek sana...bestemi dinleyince bana fikrini söyle lütfen ve yalan da deme...beğendim veya pek hoşuma gitmedi de..tamam mı..? asla kızmam...ben zaten amatörün amatörüyüm...kendine iyi bak kardeşim...selam ve sevgiler...

oktayzerrin tarafından 12/20/2008 3:02:03 PM zamanında düzenlenmiştir.

oktayzerrin tarafından 12/20/2008 3:04:32 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi

ceyhunaltunkas

ceyhunaltunkas

-Başlıksız-


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.