ÜYELİK GİRİŞİ ÜYE OL
Anasayfa Şiirler Forum Etkinlikler Kitap Nedir? Bicümle Tv Müzik Atölye Arama Blog İletişim Yazılar
Giriş Yap Üye Ol
Hayat tramvay gibidir... Tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. Camillo Sbarbaro Paylaş
ANASAYFA
ETKİNLİKLER
NEDİR?
TİVİ
BLOG
BİCÜMLE
ATÖLYE
ARAMA
bayşiir

bayşiir

16.10.2006 17:14:43

Sevgili dostlar çok teşekkür ediyorum ve sevgili ahmetturan, oktay dostlar, kitap-mitap hikaye mühim olan hitapdır:) Ben de sizin dostluğunuza layık olmaya çalışıyorum, çok sağolun.Öncelikle şunu söyleyeyim, 3.kitabım için gayrimevcut derken henüz hayal safhasında olduğunu sanırım anlamışsınızdır ki gerçekleşeceğini sanmıyorum, hem iki evlat yeter:)) bu arada benim hayatımdaki gayrimevcutlardan haberiniz var mı bilmem ama değil iki kitap, 22 kitap olsa bunların yerini tutmaz:(
Ya sizi teselli edeyim derken kendimi üzdüm gördünüz mü:)) Şakayla karışık bu gerçekler içinde herkes kaderini yaşar diyor sevgiler saygılar sunuyorum, sağolasın sevgili sessiz ve emi, ve dostlar içiniz rahat olsun bu hayaller, umutlar lokal bir durumdur, evet "Yarın başka bir gündür" Sevgiler.

SEVGİLİ ÜLKÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM, "Lakin neden Yeşeren sevdalar, Gülümseyen gelecek olmasın şiirlerinizde. Bekliyorum. Sevgiyle." DİYORSUN YA HAYATIMDA OLURSA ŞİİRLERİMDE DE OLACAK HATTA OLMASA BİLE ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN EN GÜZELİ ŞİİR YAZMAK DEĞİL ŞİİR GİBİ YAŞAMAKTIR Kİ BEN BUNLARA MUTLULUĞUN FOTOKOPİSİ DERİM.NEYSE ZATEN SIRA ÖYLE BİR ŞİİRE GELMİŞTİ, KENARDA KÖŞEDE VARDIR ÖYLE BİR İKİ ŞİİR, SANIRIM YARIN OKURSUN, SEVGİLER.



Sevgili dostlar abartmayın lütfen, yukarda da bahsettiğim gibi bu lokal bir ölüm:) ki yeni doğumlara gebedir.Teşekkürler sevgili rana, maple ve Şenay, yukarda sizleri de bağlayan cevabım mevcut.Bakın sevgili şahika'nın her hangi bir uyarısı, sitemi var mı, ee ne de olsa sizden eski tanıyor beni.Ve rana yarın genel istek üzerine hoş bir şiir gelecek ama, bugün hükmü yok artık, e bunu ne yapacağız, neyse o güzel sözlerine çok teşekkürler, şovelyenin yanık kokusuna:))

bayşiir tarafından 10/16/2006 5:18:10 PM zamanında düzenlenmiştir.

Şiir Bilgi


Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.