Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
duyguseliozan
duyguseliozan

seven her daim özler

Yorum

seven her daim özler

( 5 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

2483

Okunma

seven her daim özler

seven her daim özler







Ağlamaklı idi sana bakan gözler.
Boğazda düğümlendi tüm sözler.
Hâlâ mı diye sorma!
Seven her daim Özler.

Kapalıydı tüm kapılar.
Hayaller yarım yamalak
Umutlar kırık dökük.
Gönül yareler içinde. ...

Durmuştu zaman.
Can aciyordu.
Yar aramıyordu.
Ölsem kimin umrunda.

Belki de hayat sana
toz pembedir şimdi.
bende her şey kapkara
can paramparça
Gelip bir
Görseydin eserini.

Duyguseliozan

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Seven her daim özler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seven her daim özler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
seven her daim özler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cano0606
cano0606, @cano0606
2.3.2016 22:42:43
5 puan verdi
gönül sesiniz hiç susmasın
Sevgi ve saygılarımla...
Murat Meral
Murat Meral, @murat-meral
21.2.2016 01:32:58
5 puan verdi

Ağlamaklı idi sana bakan gözler.
Boğazda düğümlendi tüm sözler.
Hâlâ mı diye sorma!
Seven her daim Özle.......... Harikulade kutlarim hocam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL