Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
HAMİ
HAMİ

yalan

Yorum

yalan

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

786

Okunma

yalan

söylediğimiz sözler
ettiğimiz yeminler
dilediğimiz dilek ler
hepsi yalan
hepsi yalan
birbirimize bile bile
göz göre göre
yalan söyledik
herşey bir rolldü
herhalimiz bir yalan
bile bile
herşey yalan üzerineydi
ne sen deli gibi sevdin
ne de ben sana ömrümü verdim
herşey yalan
her tutulmadı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yalan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci 3
meselci 3, @meselci3
23.3.2008 20:49:20
süper bir şiir okudum senden...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL