Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
_İKİGÖZÜM_
_İKİGÖZÜM_

Tabirsiz Rüyalar

Yorum

Tabirsiz Rüyalar

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

723

Okunma

Tabirsiz Rüyalar

Tabirsiz Rüyalar

Sarhoş tu
Doğa
Kendi mabedinde
Yer gök ve bulutlar
Rüyadaydı yine tabirsiz
bütün ögeleriyle sürekli
giysi değişiyordu kainat

bir
aksilik vardı sanki döngülerde
mekanlar aynalarında izliyordu
duygularını
sanki ay ve güneşin doğuşunu
kıskanıyordu içten içe
yıldızlar herketsiz bekleyişteydi
kuzeyi gösteriyordu pusulalar
isteksiz

ıssız doğada yaprak düşmüyordu
iz düşümsüz ufuklarda
öfkeli bakışıyla safak yıldızı nın
Doğuşunu izledi
ürker ve terazi kırgın görünmezlere
kayboluşu

Ve Aşk..
tabirsiz rüyalar ın
ipeksi dokunuşları
Eşliğinde ilan etti aşkını
devam edecek sevgimiz bir ömür boyu


09/02/2016 _İKİGÖZÜM_




Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tabirsiz rüyalar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tabirsiz rüyalar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tabirsiz Rüyalar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gecekalemi
gecekalemi, @gecekalemi
9.2.2016 15:01:47
Güzeldi, saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL