Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
mine kuş
mine kuş

Yalı ... Çapkını

Yorum

Yalı ... Çapkını

( 4 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

3934

Okunma

Yalı ... Çapkını

Yalı ... Çapkını

A ’ benim yalı çapkını yüreğim
Asuman döşünde maviye ,sevdalı gözlerim
Nehir kenarından
Ummana meyleden düşlerim
Dağ bile alacaklı iken denizden
Özgürlüğü bilene
Uçmak sorulur mu ?
/ MineKuş /

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yalı ... çapkını Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalı ... çapkını şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalı ... Çapkını şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mutluluk mavi çocuk
mutluluk mavi çocuk, @mutluluk-mavi-cocuk
3.2.2016 15:45:47
5 puan verdi
bi de çobanaldatan..
tebrikler saygı ile...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL