Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Girift
Girift

İYİ GEÇİN ZAMANLA

Yorum

İYİ GEÇİN ZAMANLA

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

866

Okunma

İYİ GEÇİN ZAMANLA

İYİ GEÇİN ZAMANLA


Sen yine de erken kalk...
İki satır kitap ya da şiir oku...
Gökyüzüne bak...
Kuşları duymaya çalış sessizlikte, huzur bul cıvıltılarda...
Menekşeleri sula, konuş azcık onlarla...
Bir çay demle yalnızlığına...
Yanına vicdanını da koyda düşün hergün neler oluyor şu hayatta...
Olumsuz yanlarını kabul et, yüzleş onlarla...
Öfkeli, huysuz, aksi, inatçı yönlerini terket, barış artık huşuyla...
Seni bilerek ya da bilmeyerek üzenleri, kıranları hoşgör bu arada...
Onlarda insan ve farklı mizaçta sonuçta...İnsanı sev ,fikir, dil, din, ırk gözetmeksizin sığdır sol yanına...
Düşün, anla, o ol ve hak ver en başta...Bencil yanlarını yok et düşünce tokmağıyla...
Sonra al makinanı çık dışarı birçok gülen sima yakala bir kahve iç yalnızken kalabalıklarda...
Kendin ol herşeye rağmen sen teksin ve hayat senin, bir daha olmayacaksın bu hayatta...
Birde radyo dinle her sabah, belki Müzeyyen SENAR çıkar şansına ve haykırır "Benzemez kimse sana 🎶🎵🎼🎵🎶🎶🎵🎼...."
Nuriye TÜMER 30.01.2016 (Fotoğrafta bana ait bir Gölyazı karesidir.)

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

İyi geçin zamanla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İyi geçin zamanla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İYİ GEÇİN ZAMANLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haldun sevin
haldun sevin, @haldunsevin
2.2.2016 21:37:09
5 puan verdi
Bu akşam,yine güzel bir şiir okuma fırsatı yakaladım sizin sayenizde.Zevk duyarak gözlerim yüreğimi dolaştırdı mısralarınızda.Yüreğinize,duygularınıza,kaleminize,emeğinize sağlık.Sevgi ve saygılarımı iletiyorum.lütfen kabul edin.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.2.2016 21:16:26
Beğeni:
4
Okunma:
866
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL