Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şairselo
şairselo

CENNET VATANDA

Yorum

CENNET VATANDA

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

677

Okunma

CENNET VATANDA


CENNET VATANDA

Şehitler ölmeye
Düşmanlar bölmeye talip.

İnsanlık barışta
Takvayla yarışta galip.

Sormazlar fikrini
Kullanır zikrini çalıp.

Çakalda, kurdunda
Özgür ol yurdunda kalıp.

Faydasız faniden
Neylersin caniden olup.

Dindirmez ağrıyı
Mutlu ol doğruyu bulup.

Haykırdım dünyaya
Ömürlük rüyaya dalıp.

SELÇUK SALMAN 12.00
01.02.2016 PAZARTESİ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Cennet vatanda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cennet vatanda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CENNET VATANDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
serkan apaydın
serkan apaydın, @serkan-apaydin
1.2.2016 12:20:50
GÜZELİ YAZAN KALEMİNİZ DAİM OLSUN.
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
1.2.2016 12:16:21
5 puan verdi
Beğenerek okuduğum şiirlerden.
Gönül sesiniz susmasın...
......................... Saygı ve Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL