Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
celal  aydın
celal aydın

ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPMAK

Yorum

ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPMAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2741

Okunma

ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPMAK

ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPMAK

Soğuk havanın ve üşüyen tenini
Titrekliğinde pencere inen kuş
Kanat çırptığında dokundu
Gönül penceresine...

Açık olan pencereden içeri
Süzülmeye tenezzül etmedi.
Kanat çırptı gökyüzüne
Özgürlüğe , dahada özgürlüğe
Kanat çırptığında özgür olması

Gökyüzüne kanat çırptığında
Özgürlüklerini pay etmek isterler.
İnsanda hep bir kuşun kanatında
Tüyünde gökyüzünü seyir etmek ister .

Kuşun tüy dökme mevsiminde
Kalan tek tüy olmak ister çünkü
Özgürlüğe , dahada özgürlüğe
Kanat çırptığında özgür olmak ister.

Celal AYDIN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özgürlüğe kanat çırpmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özgürlüğe kanat çırpmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZGÜRLÜĞE KANAT ÇIRPMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL