Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ada'dasükün
Ada'dasükün

Yağmur, şehrim ve ben

Yorum

Yağmur, şehrim ve ben

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1194

Okunma

Yağmur, şehrim ve ben

Şimdi şehrime düşen karanlığın ardındaki hayrıda görüyorum. Yağmur, temizliyor her yeri; herşeyi. Adım adım. Sokak sokak. Şimdi şehrime düşen karanlığın ardındaki hayrıda görüyorum. Bulutları aralaniyir yağmurun güneş gösteriyor kendisini belli belirsiz.Çocuklar once ben gordum yarisina tutusuyorlar. Bir çoğu umursamiyor insanlarimin.Simdi şehrime düsen karanligin ardindaki hayrida görüyorum. Ve karanlik, sadece kaybetmişliğin eseri olmadigini vuruyor yüzüme. Utana sıkıla kaldırıyorum kafamı. Penceremdeki buğuyu siliyorum. Yağmurun bir sokak danscısı gibi özgürce kutlayisini izliyorum zaferini. Umut doluyor içime. Karanlığımın ortasına yeni doğmuş anadan üryan bir çocuk gibi düşüyor hayat. Kaybettiklerime kaldırıyorum bende kadehimi. Bir yudumda unutuyorum sonra hepsini. Yanlızlığım fısıldıyor köşeden ’Şehrin. O kocaman şehir senden daha aciz’ beton yığınlarının arasında yankılanıyor bu ses. Ve bi cocuk ağlıyor kırılan oyuncağına, köşe başındaki evde oturan yaşli adam son nefesini verdiği sıralarda. Ve ben penceramden izliyorum şehrimi.
Şehrimin acizliğini...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yağmur, şehrim ve ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur, şehrim ve ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yağmur, şehrim ve ben şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL