Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Adeviyye Metan
Adeviyye Metan

Yanarsa Yansın

Yorum

Yanarsa Yansın

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

828

Okunma

Yanarsa Yansın

Kimsenin alacağı kimsede kalmaz
Ahımın yüzünde tebessüm kalsın
Yağmurun kanadında güller ağlamaz
Bırakın efkârımı ufuğa kansın

Nefislere gizlice tuzak kurulur
Göğe bakan göz hazla durulur
Uslanmaz Adem masivaya yorulur
Bırakın efkârımı derine dalsın

Tomarla derdini anlamazlar elbet
Çelikten bir orakla vurulur hasret
Zulmet arsız ve şehirdir hep zillet
Bırakın efkârımı yerinde saysın

Gaflet uykusunda yorulunca gençliğin
Gurbette boynu bükük sarı gelinciğin
Hayret etme cana yürektir incittiğin
Bırakın efkârımı yanarsa yansın

Adeviyye Metan

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yanarsa yansın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yanarsa yansın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yanarsa Yansın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL