Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Hakan Eryücel
Hakan Eryücel

Aslolan delirmemek

Yorum

Aslolan delirmemek

( 5 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1577

Okunma

Aslolan delirmemek

Aslolan delirmemek

Aşk ne gerek, sevmek en büyük istek.

Kim demiş sevilmek hoş
Sevmek ise bomboş
Sen koş, derinliklere koş
Kalbinin derinliklerinde onun yeri boş
Doldur, doldur ki gönlün olsun sarhoş

Fazlasına yok gerek
Onu sevmek, hissetmek demek
Ruhunu hapseden her şeyi hapset
Değil tüm vücudun sadece et
Her vücuda biraz da his gerek

Acı, hüzün, ah u zar doludur aşk
Sevmekse ruhun konakladığı bir köşk
Aşk insanı delirtir, bir gün aç bir gün tok
Sevgin yetsin, aslolan delirmemek
Aşık olmak ne gerek, et sen ruhunla meşk

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Aslolan delirmemek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aslolan delirmemek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aslolan delirmemek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
redfer
redfer, @redfer
27.1.2016 13:00:24
gönlünüzden buram buram sevgi akmış sayfaya. Ne güzeldi,ne zarif ve ince -derin duygulardı bunlar. mest ettiniz Yüce gönlünüze sağlık. Saygı ve hürmetlerimle.
neset05
neset05, @neset05
13.1.2016 19:09:57
5 puan verdi
HEP GÜZEL ŞİİRLER DİLERİM.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL