İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
yılmaz bülbül
yılmaz bülbül

bırak...

Yorum

bırak...

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1206

Okunma

bırak...

bırak...


kaçırma gözlerini
gözlerime iyi bak..
şu gönül çölüme
iki damla yaş bırak...
sitem bırak
acı bırak.
nefret bırak, feryad bırak
bana iki söz bırak.....
bir bakiş bırak....

yıllardır ömrüm sürgün
sarmiş her yanımı hüzün
zindanda gülmek ne Mümkün
bana zülfünden bir kaç tel bırak..

bir resim bırak
bir umut bırak..
bir nefes bırak.
bir selam bırak
bırak işte can bırak....
SENİ bana bırak....
senden bana bir şey bırak..

yılmaz bülbül ( divane )

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bırak... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bırak... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bırak... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kürşad çerçen
kürşad çerçen, @kursadcercen
7.1.2016 18:45:57
Çok güzeldi kalemine sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL