Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
çetin altungüneş
çetin altungüneş

KOZA

Yorum

KOZA

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1539

Okunma

KOZA

KOZA

Yalnız günlerin çaresizliğini
Düşlerimin bölük pörçüklüğüne katmışım
Bir avuç hüzünle gülmüşüm
Yaşamımdan desenler koymuşum
Acılar göz yaşları sevdalar
Dalından yeni kopmuş gül kurusu anılar
Kırık dökük mısralarla örmüşüm
Farkında olmadan içine kendimi koymuşum
Kendi kendimin celladı acıdan bir koza olmuşum

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Koza Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koza şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KOZA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL