Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
don vito
don vito

- bir adam -

Yorum

- bir adam -

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1198

Okunma

- bir adam -

tesadüf müsün yazgı mı?
sormuyorum..
velev tesadüfsen bile artık yazgısın!
ben öyle mimli aklımın
gümüş kovanlarına adını
bir şiir gibi işledim
satırlarını sade sana mırıldandığım
gökten yıldız seçerken dedim sana
’korkma ben varım!’
ben bu mahalleden gitmeyeceğim
meskun mahalsin, ben sana firari
bugün seni yaralarından ve
ellerinden öpüyorsam yarenim
-takdir-i ilahi!-

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

- bir adam - Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz - bir adam - şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
- bir adam - şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nejla Ekşioğlu
Nejla Ekşioğlu, @denizumut
4.1.2016 16:10:20
5 puan verdi
güzeldi
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL