Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ASARI
ASARI

DEVİNİM

Yorum

DEVİNİM

( 2 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1141

Okunma

DEVİNİM

Yılgın mevsimler örtüyor üstümü
bezgin bir bahardan sonra
Karamsar bir kış
Ne gidesim var
Ne bitesim
Üşüyorum
Çam ağaçındakı karlar gibi
devinip de düşüyorum
Sonsuz ihtimaller dahilinde
Sonu gelmiş sevdamızın
Hayallere yelken açma bitti
Ruhların toplanma zamanı
Yolda kalmış olanlar bekleniyor
Vakit geç
Acılara geçit çok
Yattım toprağa
Sessizlik...
Gelen var

AYHAN SARI

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Devinim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Devinim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEVİNİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İshak Gündüz
İshak Gündüz, @ishakgunduz
26.12.2015 17:06:35
Gelen var. Ne güzel denmiş, gelenin gelişi vuslat mıdır yoksa hesap mıdır ? Yüreğinize sağlık, çok başarılı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL