Bir vakit sonrasına Bahar kokulu çiçeklerden Kırlangıç yuvası yapacağım Kanatlanıp kanatlanıp sana Sonsuzluğundan saracağım Mevsimsiz aç bir sevdayım Gamzelerinden susayan Sesinde sesim tütecek Gözlerinde gözlerim Sana gömeceğim Kendimi aşk ile Bayram bile Edeceğim Kalbinde Sonra Yine Aşk ... .. .
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sayın hocam kalbin yarısında yazılı olan duyguları gördük buram buram aşk kokusunu aldık fakat kalbin diger yarısïnda ne yazılı nasıl bir duyguya sahip bilmiyoruz inşallah diğer yarıda aynı duyguları besler ve kalp bir bütün olur Harika bir śiir kutlarım hocam Saygılarımla
Kırlangıç bile kelimelerle yaptığınız yuvayı görşe şapka çıkartırdı. Kelimeleri Kırlangıç özeni ile seçmiş, taşın üstüne yuva yapmışsınız. İçeriğine hiç değinmiyorum, sadece şapka çıkartıyorum
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.